Crida per Sabadell

 

Ja fa uns anys que l’Entesa per Sabadell, la CUP i el Moviment Popular de Sabadell- MPS vàrem impulsar un nou projecte polític a la ciutat de Sabadell, amb l’objectiu de presentar una candidatura rupturista a les eleccions municipals de 2015, una alternativa per governar i redreçar l’actual situació política, econòmica i social de Sabadell. Aquest projecte té nom propi: la Crida per Sabadell i està obert a la participació de totes les sabadellenques i els sabadellencs que comparteixin els seus principis, que es basen en la participació democràtica com a motor de transformació, que centri l’acció política en resoldre les necessitats de la majoria.

Som un moviment assembleari d’esquerres i transformador que treballa des del carrer i des de l’Ajuntament per construir un nou Sabadell.

Per fer-ho possible treballem dia a dia amb un peu al carrer i un altre a les institucions. Des del carrer a través de campanyes, sobiranies i grups de barri.

Des de les sobiranies, grups temàtics, que treballen en propostes concretes a aplicar des de l’autoorganització al carrer o des de les institucions des tots aquells àmbits que ens afecten: en l’àmbit energètic, residencial, alimentari, cures, productiu, espai públic, productiu, cultural, educatiu, etc. Des dels grups de barris, que treballen en col·laboració amb el teixit social de cada zona del territori, per traslladar propostes, tractar problemàtiques i teixir xarxes de complicitat i organització veïnal arreu de la ciutat. Des de les institucions, participant actualment de l’equip de govern de la ciutat, a les àrees d’economia, territori, participació i drets civils, amb l’objectiu d’aplicar un programa de transformació social a Sabadell.

A les eleccions de maig de 2019 van obtenir 3 regidors. Maties Serracant, Nani Valero i Anna Lara són els tres regidors que representen la Crida a la ciutat de Sabadell des de juny de 2019.

Regidors d'anteriors mandats de l'ES i regidors de la Crida d'aquest mandat. Isidre Soler, Albert Boada, Glòria Rúbio, Míriam Ferrándiz, Virgínia Domínguez i Maties Serracant.

Regidors d'anteriors mandats de l'ES i de la Crida d'aquest mandat. Isidre Soler, Albert Boada, Glòria Rúbio, Míriam Ferrándiz, Virgínia Domínguez i Maties Serracant.