Auditar és transparència

Des de les Candidatures Alternatives del Vallès volem donar tot el nostre suport polític a les persones denunciades per l’empresa SMATSA. Des de fa més d’un any el govern de Sabadell ha anat exposant les diferents irregularitats sobre la prestació del servei de recollida de residus i neteja viària, qüestió que no només ens sembla correcta sinó completament necessària i que caldria mantenir com a pràctica habitual en el control i seguiment dels serveis públics externalitzats. Així doncs veiem com l’empresa adjudicatària del servei de recollida de residus i neteja viària a Sabadell, SMATSA, ha convertit una anàlisi del servei i un exercici de transparència en una denúncia contra electes i tècnics.

Tal i com apunta el comunicat de Crida per Sabadell el problema de fons no recau sobre el govern d’aquesta ciutat, sinó en tots aquells governs que apostin per realitzar canvis i qüestionar empreses que durant molts anys han prioritzat els seus beneficis a la prestació correcta del servei acordat.

Una vegada més volem expressar la nostra solidaritat i suport cap a les denunciades. També tota la força per a aquelles persones electes i treballadores municipals que afronten les seves responsabilitats pensant en els i les ciutadanes, per la millora de la ciutat, i no en els beneficis privats d’uns pocs.

Construint ajuntaments al servei del poble.