VAGA GENERAL

Des de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) no podem sinó que tornar a fer una crida a la participació massiva de la vaga general convocada per demà dimecres 8 de novembre de 2017 així com de totes les mobilitzacions que l’acompanyen per tal d’aturar el país.

La línia repressiva de l’estat posa en risc els drets dels i les treballadores. Ja no parlem només de l’irrupció a llocs de feina, sinó que hem vist com s’aprovaven decrets a mida com el “Real Decreto Ley 15/2017 de 6 de octubre de medidas urgentes en materia de movilidad de operadores econòmicos dentro del territorio nacional” canviant les normes del joc i afavorint qualsevol pas per a deslocalització d’empreses de catalunya.

Des de la pàgina web del Col·lectiu Ronda (www.cronda.coop) han realitzat un recull de recordatoris sobre el dret a vaga. Si teniu dubtes consulteu-los, que ningú s’aprofiti del desconeixement que sovint tenim tots i totes les treballadores dels nostres drets laborals.

Ens seguim veient a les places i les viles del Vallès, perquè cal que siguem prenent i pintant d’il·lusió aquests carrers tan nostres.