El 3 d’octubre aturem Catalunya

Des de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) fem una crida a la participació massiva de la vaga general convocada per dimarts 3 d’octubre del 2017 així com de les mobilitzacions que hi haurà arreu de tot el territori per tal d’aturar el país.

Ahir va ser un dia molt emocionant, però també dur. Vam sortir al carrer a protegir urnes plenes de vots, a defensar un referèndum, dormint als col·legis electorals i fent de murs humans. Vam veure policia nacional i guàrdia civil agredint a companyes i rebentant escoles, van voler que tinguéssim por, però a cada intent de l’estat espanyol d’atemorir-nos el poble català s’ha fet més fort.

Diumenge vam demostrar que si ens unim som imparables, demà demostrarem que si volem aturem el país. Existeixen múltiples convocatòries durant tot el dia i és important que siguem visibles participant tant com puguem d’elles, fent-les nostres, sentint-les i expressant-nos en totes elles. Si Catalunya avança és perquè els i les catalanes l’empenyem cada dia.

El dia 3 tenim tot el dret a fer vaga, ja que està convocada per diferents sindicats que van preveure la necessitat d’aquesta mobilització i ja fa dies que van fer tots els tràmits necessaris perquè els treballadors i treballadores tinguéssim garantit el dret a vaga i no depenguéssim de si l’empresa on treballem participa, o no, de l’aturada que s’ha convocat per aturar Catalunya. Recordem que l’onada de repressió no és un fet aïllat del dia d’ahir, sinó que fa setmanes que es produeix i atempta, entre d’altres, als drets dels treballadors. S’ha irromput a impremptes, diaris, diferents empreses i obligant a molts treballadors i treballadores a identificar-se per ser al seu lloc de treball.

Des de la pàgina web del Col·lectiu Ronda (www.cronda.coop) han realitzat un recull de recordatoris sobre el dret a vaga. Si teniu dubtes consulteu-los, que ningú s’aprofiti del desconeixement que sovint tenim tots i totes les treballadores dels nostres drets laborals.

Ens veiem a les places i les viles del vallès, perquè cal que siguem prenent i pintant d’il·lusió aquests carrers tan nostres.