Gran satisfacció pel nomenament del futur alcalde de Sabadell Maties Serracant

Des de les Candidatures Alternatives del Vallès estem de celebració sabent que Maties Serracant serà el pròxim alcalde de Sabadell.

 

Amb la creació de les CAV el 2002 vam iniciar un camí conjunt com a candidatures de l’esquerra alternativa del Vallès Occidental i hem anat elaborant una alternativa en base a un projecte polític i social, un model territorial, urbanístic i ecològic comú a la nostra comarca.

 

A les darreres eleccions municipals de 2015 les candidatures que formem part de les CAV vam presentar-nos sota la coalició CUP-PA, però posant per davant que mantindríem tot l’esperit i la nostra autonomia com a grups locals arrelats a la realitat més propera. Vam guanyar companyes de viatge i els resultats electorals van ser molt satisfactoris, ja que totes les candidatures van passar a tenir representació i algunes van poder formar govern als seus municipis.

 

Aquelles eleccions segueixen donant fruits i estem molt contents de poder sumar la Crida per Sabadell a les candidatures membres de les CAV que ostenten l’alcaldia, com ja fan Decidim Ripollet i Compromís per Cerdanyola. Una empenta política més per empènyer el nostre projecte en comú, per garantir que anem més enllà dels límits dels nostres municipis.

 

Volem aprofitar per ressaltar el paper de les regidores i membres d’assemblees que a tants llocs estan fent una feina imprescindible des de les fileres de l’oposició o del govern, ja que unes i altres formem part d’un mateix projecte i cada passa ajuda a fer realitat i a donar forma a la tasca de l’esquerra alternativa amb base municipalista i assembleària.