Tenim memòria

Avui a les 12 del migdia Ripollet ha recordat els 78 anys de l’entrada de les tropes franquistes a la ciutat. L’ajuntament ha pres el compromís de fer neteja de simbologia feixista fent recompte de nombre de plaques i altres elements que encara quedin a la ciutat per procedir-ne, ben aviat, a la seva retirada. Així doncs es comença avui retirant el monòlit feixista que hi ha al cementiri de la localitat.
78 anys després de l’entrada de les tropes franquistes a Ripollet substituïm el monòlit del cementiri municipal pic.twitter.com/ziNiRJS7NV

— Ajuntament Ripollet (@AjRipollet) 26 de gener de 2017

 

També aquesta tarda, a les 8, davant l’Ajuntament de Cerdanyola, s’ha convocat una concentració sota el lema “78 anys de l’entrada de les tropes franquistes a Cerdanyola”. Convocada per diferents entitats locals amb la finalitat de recordar la memòria de les lluitadores antifeixistes i no oblidar els 40 anys de dictadura.

 
 
Ens alegrem de saber que avui són dues ciutats governades per persones que fan memòria, prenen partit i treballen perquè la història no caigui en l’oblit.
 
Seguim lluitant per un Vallès lliure de feixisme.

Tenim memòria!