Tenim memòria

Avui a les 12 del migdia Ripollet ha recordat els 78 anys de l’entrada de les tropes franquistes a la ciutat. L’ajuntament ha pres el compromís de fer neteja de simbologia feixista fent recompte de nombre de plaques i altres elements que encara quedin a la ciutat per procedir-ne, ben aviat, a la seva retirada. Així doncs es comença avui retirant el monòlit feixista que hi ha al cementiri de la localitat.
78 anys després de l’entrada de les tropes franquistes a Ripollet substituïm el monòlit del cementiri municipal pic.twitter.com/ziNiRJS7NV

— Ajuntament Ripollet (@AjRipollet) 26 de gener de 2017

 

També aquesta tarda, a les 8, davant l’Ajuntament de Cerdanyola, s’ha convocat una concentració sota el lema “78 anys de l’entrada de les tropes franquistes a Cerdanyola”. Convocada per diferents entitats locals amb la finalitat de recordar la memòria de les lluitadores antifeixistes i no oblidar els 40 anys de dictadura.

 
 
Ens alegrem de saber que avui són dues ciutats governades per persones que fan memòria, prenen partit i treballen perquè la història no caigui en l’oblit.
 
Seguim lluitant per un Vallès lliure de feixisme.

Tenim memòria!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *