VI BICICLETADA POPULAR I REIVINDICATIVA PEL VALLÈS

En defensa dels camins, les vies verdes i els carrils bici

Un any més les Candidatures Alternatives del Vallès organitzen una bicicletada popular pelVallès, per reivindicar i defensar els camins, vies verdes i carrils bici. D’aquesta manera, el proper diumenge 30 de juny, volem reivindicar la millora de les comunicacions entre els diferents pobles del Vallès, i fomentar l’ús de la bicicleta com a alternativa real de mitjà de transport.
Enguany el punt d’arribada de la bicicletada serà la Plaça Major de Castellar del Vallès, on tots els participants rebran esmorzar gratuït i un record de regal. Com sempre, els punts de sortida es distribueixen per tot el Vallès Occidental, on aquest cop s’afegeix Santa Perpètua de Mogoda, juntament amb tota la resta de poblacions que any rere any participen de la trobada.
Així doncs, aquest any els punts de sortida i la previsió d’horaris seran els següents:
Rubí – 8:30h. Parc de la Pau i la Natura
Cerdanyola – 9:30h. Plaça Abat Oliva
Badia – 10:00h. Plaça de la Sardana
Sabadell – 10:15h. Plaça del Doctor Robert
Santa Perpètua – 9:30h. Plaça de la Vila (davant l’Ajuntament)
Ripollet – 10:00h. Parc del Riu Ripoll
Barberà – 10:30h. Plaça de la Vila
Trobada de tots els pobles al Riu Ripoll – 10:45h.
Arribada a Castellar – 11:30h.
Final circuit urbà i esmorzar – 12:00h. Plaça Major
El recorregut principal transcorrerà pel Riu Ripoll, sent una sortida apta per a tot tipus de públic i ciclistes. Esteu tots convidats a participar per tal de fer visible que la bicicleta és una molt bona alternativa per desplaçar-se, però que encara cal fer molta feina per tal de millorar les condicions de camins, vies verdes i carrils bici, per tal d’aconseguir fer extensiu aquest mitjà a tota la població i pugui circular de forma segura i ràpida per tota la comarca.
Ens veiem el proper diumenge 30 de juny!