Presentació de les candidatures alternatives i d’unitat popular del Vallès Occidental

El proper divendres 15 de maig a les 19:30 presentem totes les candidatures alternatives i d’unitat popular al Vallès Occidental. Es presenten de forma conjunta i en coalició  candidatures de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Matadepera, Montcada i Reixac , Palau­‐solità i Plegamans, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Santa Perpètua de Mogoda i Terrassa. Totes sumarem amb Poble Actiu, per contribuir, també des dels nostres municipis i ajuntaments, al canvi polític al Consell Comarcal i la Diputació, i per canviar-ho tot a millor i en benefici de les demandes i les necessitats col·lectives.

Som candidatures alternatives i d’unitat popular de 14 municipis del Vallès Occidental que ja havíem arribat a un acord polític que constata les nostres coincidències, en alguns casos després del treball conjunt d’anys, però en tot els casos a partir del reconeixement mutu.

A l’acte de divendres hi tindrem al David Fernàndez (Diputat de la CUP-AE al Parlament de Catalunya), Mikel Errekondo (Diputat d’Amaiur al Parlament espanyol), totes les caps de llista de les candidatures i una actuaicó musical d’en Feliu Ventura.