Més d’un centenar de persones i una trentena d’entitats confirmen la seva participació a la trobada “Construïm Alternatives”

L’èxit de convocatòria que està tenint la trobada de col·lectius i entitats prevista pel proper dissabte 6 d’abril a Ripollet, satisfà i molt a les entitats convocants. La intenció de les Candidatures Alternatives del Vallès, la Gent de Gramenet, la Trobada de Nou Barris i l’Alternativa d’Esquerres de Cornellà, entitats convocants, era generar un espai de trobada per a persones que participen i militen en diferents col·lectius d’àmbits sectorials i territorials diversos, per tal de compartir les seves experiències i generar confiances i complicitats entre elles.
La bona acollida que ha tingut la convocatòria entre les entitats convidades fa preveure que un intens i productiu debat entre les persones participants, que permetrà de ben segur establir una bona xarxa de contactes i coneixences que ens permetran afrontar amb més força, il·lusió i arguments les lluites futures contra el sistema que ens asfixia.
Aquesta és una primera trobada que no té cap altre intenció que posar en contacte a persones, de manera que aquest primer objectiu el podem donar per assolit amb la bona resposta d’inscripcions que estem tenint fins al moment. Caldrà veure com es desenvolupen els tallers i l’assemblea de conclusions per poder valorar com cal la trobada, i poder extreure unes conclusions conjuntes per encarar el futur i una possible continuïtat d’aquest tipus de trobades.
Des de les Candidatures Alternatives del Vallès, la Gent de Gramenet, la Trobada de Nou Barris i l’Alternativa d’Esquerres de Cornellà, us convidem a participar de la jornada i compartir les vostres experiències amb totes nosaltres. Fins dissabte.

Informació de la jornada.
Data: Dissabte 6 d’abril de 2013
Lloc de trobada: Teatre-Auditori de Ripollet, Plaça Onze de Setembre. Ripollet.
Horari de la jornada:
9:00 – Rebuda dels participants, esmorzar i inscripcions.
10:00 – Presentació de la trobada.
10:15 – Tallers participatius sobre democràcia, economia, qüestió nacional, experiències de lluita i futur de la lluita conjunta.
12:00 – Pausa.
12:15 – Assemblea de conclusions.
14:00 – Dinar popular. A 5€ el tiquet que es podrà comprar el mateix dia de la trobada.

CANDIDATURES ALTERNATIVES DEL VALLÈS, GENT DE GRAMENET, TROBADA DE NOU BARRIS I ALTERNATIVA D’ESQUERRES DE CORNELLÀ