II Trobada Construïm Alternatives

Ja tenim aquí la II Trobada del Construïm Alternatives. En aquesta segona trobada que es desenvoluparà a l‘Ateneu Popular de Nou Barrisel proper dissabte 8 de juny, seguirem avançant cap a la construcció d’un referent polític en tots els àmbits, amb una base sòlida formada per totes aquelles persones que participen o no en tot tipus de moviments i lluites arreu del territori.
És per aquest motiu que creiem molt important la vostre participació, però també que en feu difusió a totes les persones, entitats i col·lectius propers, per tal que cada vegada siguem més i el debat sigui més enriquidor i satisfactori per tothom.
En aquesta ocasió, i en base al document de treball sorgit de les primeres trobades, seguirem aprofundint en la definició i objectius d’aquestes trobades, a més de començar a discutir sobre com ens organitzem i en quins espais podem començar a treballar junts. A la carta adjunta s’explica amb més detall com es desenvoluparà la jornada i els punts proposats de debat.
També podeu trobar més informació al blog: http://construimalternatives.blogspot.com.es/
Així doncs us animem a participar novament de la trobada i a fer-ne la màxima difusió.
Preguem també que per motius de logística i organització, confirmeu la vostra assistència al mail construimalternatives@gmail.com,indican el nombre de persones que assistireu i sobretot si us quedareu a dinar.
Moltes gràcies per tot i seguim construint!

Construïm Alternatives
Candidatures Alternatives del Vallès, Gent de Gramenet, La Trobada de Nou Barris, Alternativa d’Esquerres de Cornellà


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *