AEB: El poble a l’Ajuntament

Aquesta tarda més de 100 badiencs i badienques han participat a la presentació del manifest “El poble a l’Ajuntament” a l’Auditori de Badia del Vallès. Un acte modèlic, encoratjador i ple de gent interessant, on les CAV també hi han estat presents. 

Aquest manifest és una crida a totes les dones i homes que senten el mateix que nosaltres; una crida a la Badia indignada i desobedient que s’organitza i planta cara, a participar d’un procés democràtic, participatiu i obert per tal de construir una proposta àmplia, radical i engrescadora per decidir-ho tot i fer arribar el poble a l’Ajuntament de Badia. 


Amb l’Auditori de Badia del Vallès ple s’ha presentat el manifest “El Poble a l’Ajuntament”. Les persones que promouen aquest manifest, vinculades a la vida social de Badia, creuen que el poble ha d’arribar a l’ajuntament i veuen en les eleccions municipals de maig de 2015 una bona oportunitat. Per això aquesta crida a les dones i homes d’esquerres de Badia a organitzar-se i fer arribar el Poble a l’Ajuntament. 

La proposta parteix de la idea de què Badia necessita un Ajuntament que no sigui còmplice dels poderosos. Amb un govern transparent i participatiu on el poble ho decideixi tot. Un govern valent, rebel i desobedient disposat a lluitar pel seu poble. Un govern que defensi el servei públic i doni suport a la feina dels moviments socials en lluita i entitats medioambientals, educatives i culturals. Un govern al servei del poble que el defensi amb fets i no només amb paraules.